logoja e monagjences

Mon agence

Njerëzit në zemër të veprimeve tona

Imazhi i shtëpisë

NE JEMI MON AGENCE

RRETH NESH

Ne duam të kontribuojmë në suksesin e individëve dhe bizneseve duke u fokusuar në burime njerëzore të kualifikuara dhe duke ofruar një sërë shërbimesh të personalizuara dhe efektive. Ne dëshirojmë të krijojmë një marrëdhënie besimi dhe bashkëpunimi që evoluon në frymën e partneritetit afatgjatë dhe që është fitimprurëse për të gjithë.

ABONOHUNI NË KANALIN TONË WHATSAPP për të ndjekur LAJMET TONA!

PËRSE TË NA ZGJEDHNI?

Zyrë jonë

Si specialistë punësimi, ne jemi vazhdimisht të pranishëm për t’ju ndihmuar dhe këshilluar.

Në vëmendje

Ne po ju dëgjojmë. Na vizitoni për të mësuar më shumë!

1OO%

AGJENCIA ime

Një proces rigoroz rekrutimi.

Takoheni me ne!

“Kontakte kompetente në sektorin tuaj të aktivitetit! »

Nxitur përpara.

Ne do të ngulmojmë aty ku të tjerët dështojnë ose heqin dorë.

Aftësitë tuaja, kjo është puna jonë!

Ne shqyrtojmë me rigorozitet dosjet dhe referencat e të gjithë kandidatëve tanë.

Jeni i mbrojtur!

Prandaj, ju jeni të siguruar për bashkëpunimin tonë të plotë dhe, më e rëndësishmja, për një kuptim të saktë të çështjeve tuaja.
without
https://monagence.jobs/wp-content/themes/hazel/
https://monagence.jobs/sq/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/home/clients/ecfd0ba7a3f5acfb31eb18ed04d8939c/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on
sq