логото на монахијата

Mon agence

Луѓето се во срцето на нашите постапки

Домашна слика

НИЕ СМЕ MON AGENCE

ЗА НАС

Сакаме да придонесеме за успехот на поединците и бизнисите со фокусирање на квалификувани човечки ресурси и нудење на збир на персонализирани и ефективни услуги. Сакаме да воспоставиме однос на доверба и соработка кој се развива во духот на долгорочно партнерство и кој е профитабилен за сите.

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ WHATSAPP КАНАЛ ЗА СЛЕДЕЊЕ НА НАШИТЕ ВЕСТИ!

ЗОШТО ДА НÈ ИЗБЕРЕТЕ?

Нашиот канцелариски простор

Како специјалисти за вработување, ние сме постојано присутни да ви помогнеме и советуваме.

На слушање

Ве слушаме. Посетете не за да дознаете повеќе!

1OO%

Мојата АГЕНЦИЈА

Ригорозен процес на регрутирање.

Се сретнуваме!

„Надлежни контакти во вашиот сектор на активност! »

Погурнат напред.

Ќе истраеме таму каде што другите не успеваат или се откажуваат.

Вашите таленти, тоа е нашата работа!

Ние ригорозно ги испитуваме досиејата и референците на сите наши кандидати.

Ви се покривате!

Затоа, вие сте уверени во нашата целосна соработка и, уште поважно, во прецизно разбирање на вашите прашања.
without
https://monagence.jobs/wp-content/themes/hazel/
https://monagence.jobs/mk/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/home/clients/ecfd0ba7a3f5acfb31eb18ed04d8939c/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on
mk