НИЕ СМЕ MON AGENCE

ЗА НАС

Сакаме да придонесеме за успехот на поединците и бизнисите со фокусирање на квалификувани човечки ресурси и нудење на збир на персонализирани и ефективни услуги. Сакаме да воспоставиме однос на доверба и соработка кој се развива во духот на долгорочно партнерство и кој е профитабилен за сите.

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ WHATSAPP КАНАЛ ЗА СЛЕДЕЊЕ НА НАШИТЕ ВЕСТИ!

without
https://monagence.jobs/wp-content/themes/hazel/
https://monagence.jobs/mk/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/home/clients/ecfd0ba7a3f5acfb31eb18ed04d8939c/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on
mk